23 Nisan 2009 Perşembe


Çok bilinen mağara mitosunun sonunda Platon,karanlıktan korkan bir çocugu hoş görebilirsiniz ama asil trajik olan; bir yetişkinin aydınlıktan korkmasıdır der.Aydınlık korkutur mu, korkutur işte, eger bir mağaranın içindeyse insan ve tek gerçeği, içinde oldugu hal sanıyorsa...

Gunlerdir içimde bir vecd hali seziyorum, OLANa hamd içindeyim, vesile olanlara şükürler ediyorum, nasıl anlatmalı bilmiyorum, bulutların rengi farklı, kuşların ötüşü farklı,rüyanın içindeyim ama uyandığım bu rüya bir öncekinden daha farkli, hayatın ritmi nefesimle içimde atmada, bir sevinç halimi desem yok degil peki bir hüzün halimi yok o da degil, yok işte bu halden hale geçişi anlatacak kelimem.

gecenin 03.33unde uyanıyorum ve cep telefonun notlar bölümüne şu sözleri yazıyorum;

"unutuşun ve hatırlayışın kitabı sen; sadece ışıksın, paylaş."

5 yorum:

sufi dedi ki...

Eğer kişi Aşka sefer etmek istese Lütfi FİLİZ "noktanın sonsuzluğu" ile başlayıp Elif Şafak "AŞK" la menzilini çizip "Mesnevi" ile noktalayınca bu yolculuğunu VECD içinde semaha kalkmaz mı gecelerin 3.33lerinde? Ah dostum ah!!!!!!!!!
Yandı ha yandı.....

nilüfer dedi ki...

nicedir bu haller ve nicedir hamuş...

tutsak dedi ki...

Küçük küçük kıyam(ayağa kalkmak)etler hep sürecek büyük kıyamete kadar. Hayırlı olsun her birisi.
SEVGİLER

nilüfer dedi ki...

sözden öte hal bu, kıyametimdir özgürlügüm,bedende hapis canıma,önce sadece beden bildim kendimi, şimdi bedendeyim bildim, yola devam sevgili Tutsak..
sevgimlee..

sufi dedi ki...

Sevgili düş;
Son yazıma yorumuna cevabım:Adı geçen banka "T.İş Bankası merkez şubesi"canım. Benim blogda açıklamak istemedim renklam yapar gibi.Sevgilerimle.