18 Aralık 2008 Perşembe



bugün bi soru geldi canlardan birinden,

tanri ile bir ve hemhal iken, ne demeye geldik biz bu yere,neden bu rüyayi görmeyi seçtik dedi,

cevabi sadece "ruya görmek icin" olamaz mi?orda huzurlu huzurlu durmak yetmedi belki ruhuma, rüyayi görmeyi ve o rüyayi yaratmayi özledi belki,bilmiyorumki..

özüm düs kurar, düsleri özlemleridir hiçde ayri olmadigini bildigi halde, özlemleri dusleridir,özlediginin hayalini kurar ve onlari yaratir, yarattigi ANda kendini orada yitirir..özün uyanmasi işte bu nedenle, hayalin son bulmasi demek degil,aksine kendini kesfetmek, kendini tanimak, kendi potansiyellerine sasirip kalakalmak, allaa alla.. bunuda mi yaptim ben diye kalakalmak ve o yaptigini da gerçeklestirebildigi için hamdetmek, sevinmektir, araçlar nasil aleti islevsel kiliyorsa, öz de kalp ile islevsel hale gelir..

özüm biliyorum ki; yagmur rüyasi görmeyi, sonrada o yagmura kalple dokunmayi özledim ama buraya gelince(yani aslinda öyle gitme gelme de yok ya neyse) rüyayi kabus sandim, yagmura yagdigi için kizdim, ne islatiyon be dedim, ffffhh bee geldik islandik, rahat batti dedim..:)

2 yorum:

Fuliyama dedi ki...

Harika bir foto ve yazı!!! Gönlüne sağlık Nilüm..........
muckssss

nilüfer dedi ki...

Fulim, fotograf senin içindi, mavi filtreden izmir, sevdigin gibi:)bugünlerde içim hep derki; kalbini verme, sevgini ver, kalbimizi ota, böcüge, kuşa, cana vermeden sevgimizi verdigimizde, beklentimiz kalmayacak sevilmek için..kocaman sarıldım:)