14 Aralık 2008 Pazar




çakraları neler kapatır?çakralar enerji kapılarıdır, ve günlük yaşamda yaşadıgımız duygu durumları ile yakından iliskilidirler ve duygular onları kapatir, enerji alamaz beslenemeyiz işte o zaman..

1.çakra; yaşam enerjini burdan alırsın, dünyaya baglısındır bu çakranla.Onu kapatan korkularındır, düsünmelisin derin derin nelerden korkarsın, en temel korkun nedir..

2.çakra;kendini affetmediginde (ama bu öylesine bir affetme degildir, zorla olmaz, içinden gelir bir an) bu çakran tıkanır, nelerdir affedemediklerin kendinde, neyle suçlarsın kendini..

3.çakra;utandıgın zaman kapanır bu çakra, nedir utandıgın şeyler, mideni büzen utançların, hatırla, hiçbirini inkar etme..

4.çakra;üzüntü ve keder kapatır bu çakrayı ama açılması da yine bu üzüntü ve kederlerle olur, ne tuhaf bir tezat degilmi? üzüntü ve keder verenlere sevginin akmaya baslamasıdır açıldıgı an..

5.çakra;gerçeklerle ilgili çakradır, yalanlar kapatır onu..gerçek dogan hakkında yalan söylememektir onu açan..kendini kabuldür isin sırrı..

6.çakra;kavrayısla ilgilidir, yanılgılardır onu kapatan.En temel yanılgı; herseyin birbirinden ayrı oldugu yanılgısıdır, oysa bir ve tektir aslolan..

7.çakra;düsünce çakrasıdır, saf kozmik enerji buradan akar, baglarını çözemezsen, unutmayı ve bırakmayı ögren(e)mezsen, kapanır bu çakra..

Avatar'a sevgimle...

Hiç yorum yok: