19 Kasım 2009 Perşembe


Link: Boundin - By Pixar(Turkce Altyazili)



Hikayemize verdiğimiz anlamı seçme özgürlüğümüz var:)

İstiridyenin biri diğerine dert yanar: ''İçimde yuvarlak ve ağır bir şey var, bana acı veriyor'' diğeri kibirli bir memnuniyet içinde: ''Şükürler olsun ki içimde hiçbir sıkıntı yok, hem içimde hem dışımda mutlu ve bütünüm" O sırada oradan geçen yengeç şöyle der: ''Evet mutlusun halinden ve bütünsün ama şunu söylemeliyim ki diğer istiridyenin çektiği acının sebebi, içindeki eşsiz güzellikteki incidir. " H.Cibran

6 yorum:

Belgin dedi ki...

Cok güzel bir filmdi:)) Dis görünümümüzün hic önemi yok aslinda, önemli olan icimizdeki.
Hatirlattigin icin cok tesekkürler.
Sevgiyle, saglikla kalin

guguk kuşu dedi ki...

öyleyse, hemen dua ediyorum, Allahım, içimdeki incinin varlığına rağmen halimden mutlu olma ve bütünlük hissi ver:)))

sufi dedi ki...

Sevgili Düş;
Pixar yine ders verici bir konuyu çok güzel seçmiş.2 kez izledim ve "izin verirse sevgili arkadaşım bir ara ben de yayınlayım" dedim.Tüylerim kırpılmış olmasına rağmen sevinçle zıplamayı bana öğretene şükranlarımı sundum.Bu filmin yapımcısına ve bizlerle bu animasyonu paylaşan sana da teşekkürlerimi gönderdim sevgilerimle.

nilüfer dedi ki...

sevgili Belgin, içindekidir dışına yansıyan aslında ve benim için dış(yansıyan), iç kadar güzel ve önemlidir ve biz o yansıyanı düşüncelerimizle etiketliyor ve kalıplara sokuyoruz, oysa sadece "olan" diyebildiğimizde iç dış BiR olacak ve görmek nasip olacak..çok sevgimlee:)

nilüfer dedi ki...

eveeett sevgili Guguk kuşu bu duaya amin diyorum ben de..içindeki inciyi taşıma deneyimi, her haliyle mükemmel çünkü:))

nilüfer dedi ki...

can Sufim, bu videolar paylaşılmak için var ki.. hem ben senin sayfanda senin bakışınla yayınladığında buradakileri zenginleşiyorum biliyormusun?

hamdolsun kuzuyken ben, sen boynuzlu tavşansın da diyene ve her yansıyanın içimden dışıma mukemmellikle yansıdığını anlatana ve anlatanın da ben senim, sen de ben deyişine:)
sevgimlee..