1 Eylül 2009 Salı



hissetmek için kendine izin ver!bu sözler az önce izlediğim videonun son sözleriydi..

yaşamın basit hatta bazen hayhuy içinde geçen kaosunda verdiğim çabalara bakıyorum, o basit ( ama çabalarken hiç bir zaman basitmiş gibi görünmeyen, pek ehemmiyetli pek önemli ifadelerle kendini zor gösteren) uğraşlarım, hiç bir zaman daha derindeki ihtiyaçlarımı karşılamaya yetmiyor..daha derinde keşfedilmeyi bekleyen bir yol var ve ancak hissetmek için kendime izin verdiğimde görünür olan..Allahım, BENi, BEN olamamaktan, BENi, BENi yaşayamamaktan koru. ŞİMDİnin bana getirecegi, deneyimler, duygular, seçimler için, sorumluluk almama ve bana yaşamam gerekenleri yaşayabilme, görmem, duymam, hissetmem gerekenleri yaşayabilme cesareti ver...

3 yorum:

sufi dedi ki...

Zahir gözüyle; (çabalarken hiç bir zaman basitmiş gibi görünmeyen, pek ehemmiyetli pek önemli ifadelerle kendini zor gösteren) uğraşlar batın gözüyle öylesine sıradan ve gelip geçici ki!Hep aynı boyuttan baksak aleme; söz de kalmayacak, oyalanma da belki.

nilüfer dedi ki...

işte bu alemin güzelliğine kapılmadan ama bu alemin güzelliğinin hakkını da vererek, g'özü açık yaşamak nasip olsun be Sufim..

guguk kuşu dedi ki...

yürekten bir aminnn