22 Ocak 2010 Cuma

dağa tırmanırken en heyecanlı taraf; orada bulacağını bildiklerin değil bilmediklerindir,yaşam..yol..dağ..yaşamı anlatan hep bilmediklerim oldu, bildiğimi sanan garantici tarafımsa hep yanıldı hamdolsun...

3 yorum:

umursamaz dedi ki...

insanı ceken bilinmezlikdeki giz degılmıdır? heran hersey olabilir, heryerde..

guguk kuşu dedi ki...

Bambaşka amaçlarla çıkarız yola. Mesleki başarılar, para, aşk vs vs vs ama yolda öyle şeyler olur ki, yola çıkış sebebimizi bile unutur gideriz, bazen hatta yolumuzdan sparız, bambaşka yerlere varırız. amaç artık araç olmuştur. tıpkı simyacıdaki gibi. çoban santiagonun yüreğine piramitlerine gitmek düşmüştü. ama bu yaşadıklarının gördüklerinin yanında silindi gitti. piramitleri de gördü elbet ama diğre yaşadıkları inanılmazdı. kendine iyi bak sevgili düş.

nilüfer dedi ki...

sevgili Pırıltılı yaşamın parçası değil "yaşamın kendisi" olduğunu anladığında, ayrılık biter derler,çünkü mucizenin kendisi oldugunu bilir sanırım insan o zaman:)

Sevgili Guguk kuşu yoldan sapmakta aslında kendi yolunda olmaktır bence,başka yolların da varlığını keşfedersin sadece ve bir tek amacım var O'nu burada bilmek ve İNSAN olmak, kendini bilmektir tek yolculuk ve sonunda en başa gelirsin ve O'nu bilirsin, sessizliğim konuşacaklarımdan çok şey anlatır kelimelerim kifayetsiz bu konuda, sen de kendine çook iyi bak..

sevgimleee:)